Hemsidefix, solsken och kaffe

Nu har julhelgerna passerat med råge och jag är så klart tillbaka i min studio. Jag pysslar med min hemsida och webshop, så att jag äntligen kan lägga upp mina fina produkter! Härliga brickor av bästa kvalitet, tillverkade av Formpress på Öland. Jag är väldigt nöjd och gläder mig åt att fortsätta trycka upp dessa ljuvliga brickor, av finaste björkfanér. Det känns otroligt kul att kunna erbjuda mina mönster på produkter av riktigt bra kvalitet. Mitt mål är att mina brickor ska vara något som ska följa med i hemmet i många år. En av mina kunder har redan planer för sin bricka och sina glasunderlägg, som innefattar härliga kaffestunder i solskenet i trädgården, en underbar tanke, speciellt nu i januari, när det känns långt till våren.

Här har brickorna, skärbrädorna och glasunderläggen använts friskt, till både julglöggen, julmaten, nyårschampagnen, eftermiddagskaffet och kvällsteet.

Här är en skymt av min bricka med mönstret Snödroppar. Färginstitutet Pantone utnämnde årets färg och det blev en grön nyans, då är det extra roligt att min bricka är i just grönt. Vem kunde veta? Kul överraskning i alla fall!    

Publicerad i Allmänt, Bricka, Glad som en lärka, Illustration, Inspiration, Mönster Taggar: , , , , , , ,

Kommentera